Източник: Lamqta.comОвен  Днес Вашето настроение е очевидно за хората около

...
Източник: Lamqta.comОвен  Днес Вашето настроение е очевидно за хората около
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Днес е страхотен ден за четири от зодиите. Голяма промяна за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Днес Вашето въодушевление е явно за хората към Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя яд – несъмнено, в сдържана форма, без каквото и да било физическо влияние, в случай че това, несъмнено, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си, експанзия –това е, в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са непрекъснато положителни и благи! Ужасно! Така че направете потребна услуга на себе си и на индивида, с който непрекъснато се виждате: започнете да упражнявате. Това ще Ви бъде прекомерно потребно.  

 
Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля. 

Близнаци
Позволете си да бъдете слаби паралелно с Вашия обичан човек. Може дори и да се просълзите, в случай че имате такова предпочитание. Вашата половинка ще Ви разбере, ще Ви приласкае и ще направи всичко допустимо, с цел да се почувствате по- добре, по- топло и по-уютно на душата. В противоположен случай може да се заключите във висока недостъпна кула, от където ще се наложи да Ви избавя....

Рак
Денят освен ще бъде не неприятен за Вас, а дори в дреболиите ще Ви върви. За обилни мероприятия събитията няма да са по този начин удобни, само че пък ще имате опция да поотложите по-важните неща. Без изпитание ще получите помощ и поддръжка освен от околните си хора, само че и от напълно скорошни познати. Жизненият Ви капацитет е висок и самочувствието Ви ще бъде доста положително. Втората половина на деня е уместно време за покупки и няма да зародят проблеми с вярното потребление на наличните средства. 

Лъв
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или доста обикновено. Изключение могат да създадат единствено връзките с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в околните дни сте ги разсърдили не на смешка и в този момент ще се наложи много да се потрудите, преди да стартират да изпитват към Вас предходните обич и доверие.

Дева
Премисляйте по 10 пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика засегнатост у Вашия обичан човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са в действителност непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни
Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.

Скорпион
От този ден може да сте с „ нов живот ”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец
Преоценете своите възгледи за другарство с обичания и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте създали всичко допустимо, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не изключително бдителни. Затова избягвайте огромните магазини, контролирайте разноските си и пазете своите движимости. 

Козирог
Днес дребните наслади в живота ще имат доста по-голямо значение от какъвто и да е разкош. Ще получавате голямо наслаждение от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на необятна нога постоянно наподобява доста примамливо, само че всега всичко, което е допълнително, генерира напрежение, неприятности и несъразмерни разноски. Така че в този момент е доста значимо да се концентрирайте на най-главното. Направете си лист на това, което фактически Ви е нужно, и ще се убедите, какъв брой елементарно може да си облекчите живота.

Водолей
На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.

Риби
Не се притеснявате през този ден да показвате на своя обичан човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за следващ път, откровено се поинтересувайте от това, по какъв начин вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е мъчно, а какъв брой ще му бъде прелестно - просто няма думи... Вие и сами ще почувствате това.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР